Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME Benidorm Bastards -
         Historisch Rotterdam

 U gaat op Pelgrimstocht in het historische Delfshaven. Het gebiedje in Rotterdam, waar het 400 jaar geleden allemaal begon. U houd van een beetje gekke actie en op ontdekkingsreis in het oude Rotterdam met de vergeten historie? Dan is dit het uitje dat u zoekt.

  Dit unieke bedrijfsuitje is een combinatie van actie en samenwerking. Halverwege de middag gaat u namelijk kennis maken met de echte Rotterdammers van alle nationaliteiten.

  Bij dit teambuildingsuitje, houdt iedereen ineens van teambuilden, want Delfshaven is stoer en verrassend tegelijk. De route begint met een GPS tocht door de binnenstad van Delfshaven, waarbij u op plekken komt, waarvan u niet wist dat het bestond.

  Dacht u even dat het saai of te leerzaam zou worden, dan maakt u kennis met de Pelgrims en extra actie op de kade, met prachtig uitzicht op de Maas. Tijd voor de borrel en de uitslag van de teams…

De Pelgrimstocht XL een ervaring met de echte Rotterdamse haven als werkterrein.


Compleet middag programma met diverse activiteiten, borrel aan de Maas met uitgebreid Caribisch buffet (of Australische BBQ +16 euro).

 Ontvangst in een oude loods, waarna de bijzondere historische Delfshaven ‘vossejacht’ start, waarbij u kennismaakt met het aangename en verrassende van Delfshaven Rotterdam.


  U vertrekt in groepjes van 4-6 personen, en gaat op onderzoek uit, waarbij u de ene na de andere verrassing tegen komt. Met tot slot de Benidorm Bastards race!

Benidorm Bastards & Pelgrim actie  - 6 uur OFFERTE / INFORMATIE Vanaf 25 tot 45 pers € 49,50 pp