Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME Delfshaven Pelgrimstocht   Vanaf 25 tot 45 pers € 29,50 pp

 U gaat op Pelgrimstocht in het historische Delfshaven. Het gebiedje in Rotterdam, waar het 400 jaar geleden allemaal begon. U heeft een echte passie voor de haven van Rotterdam en de vergeten historie? Dan is dit het uitje dat u zoekt.

  Dit nieuwste bedrijfsuitje is een combinatie van een bezoek aan de binnenstad Delfshaven en kennis maken met de echte Rotterdammers van alle nationaliteiten.

  Een kennismaking met het echte oorspronkelijke Rotterdam, zodat alles weer in perspectief gezien wordt. De ochtend begint met een speurtocht door de binnenstad van Delfshaven, waarbij u op plekken komt, waarvan u niet wist dat het bestond.

  Optioneel is er ook een XL versie, met extra actie op de kade. Wanneer u de Pelgrimstocht gedaan heeft, komt u terug op de Scheepsbouwloods aan de haven, met prachtig uitzicht op de Maas. Hier zijn verschillende teambuildings activiteiten, zoals tonnen takelen en klinknagels slaan. Allemaal in overall levert dit natuurlijk de mooiste foto’s op.

  Het team dat de meeste punten verzameld, wint uiteindelijk de begeerde haven bokaal!

De Pelgrimstocht XL een ervaring met de echte Rotterdamse haven als werkterrein.


Compleet middag programma met diverse activiteiten, borrel aan de Maas met uitgebreid Caribisch buffet (of Australische BBQ +16 euro).

Ontvangst bij de Schiehaven 17, Bijzondere historische ‘vossejacht’, waarbij u kennismaakt met alle historische feitjes en inwoners van Delfshaven Rotterdam.


   U vertrekt in groepjes van 4-6 personen, en gaat op onderzoek uit, waarbij u de ene na de andere verrassing tegen komt.

Delfshaven XL actie op de kade  - 6 uur OFFERTE / INFORMATIE