Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME zeepkist twee man zeepkist Zeepkistenrace Haven Rotterdam

Teambuilding en echte actie! Bij dit bedrijfsuitje gaat u met uw collega’s in de haven te Rotterdam een echte zeepkist bouwen, waarna de race kan beginnen!


  Dit bedrijfsuitje is een van onze klassiekers. Geschikt voor groepen van 24 tot 120 personen, in voordeel arrangement vorm of volledig op maat aan te passen aan uw wensen.

 Ideaal als leuke middag activiteit, maar ook als dag arrangement te boeken. Zo zijn er diverse onderdelen van ‘aardappel schieten’ tot het hilarische ‘Waterspel acties’.

 Sinds 2018 zitten we aan de haven, met prachtig uitzicht op de Maas. Ideaal voor de welverdiende borrel na afloop. Wilt u er helemaal een feestje van maken, dan zijn onze warme buffetten natuurlijk culinair en van topklasse.

  PS: Voor grotere groepen kunt u hier aan de kade met een schip aanmeren.


Met catering en extra teambuildings onderdelen en borrel met DVD.


Dit middag arrangement is compleet met extra teambuildings onderdelen en prijs uitreiking. Inclusief dranken, DVD met actie beelden en Oriëntaalse of Dominicaanse catering.

Teambuilding -  Bouwen van zeepkist skelter(s) onder begeleiding. Inclusief behendigheids-spelen en een gezellige borrel, drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

AA Events Europe  BEDRIJFSUITJES | TEL: 010 2800 389 gevlamde zeepkist vanaf 24 personen € 79,- pp OFFERTE / INFORMATIE vanaf 36 pers. € 99,- pp

Dit totaal arrangement is compleet met lunch, borrel en catering: Dominicaans, Oriëntaals of Mexicaans.


Optioneel nu ook met ´waterpret parcours´, ‘aardappel schieten’ of een culinaire Australische BBQ.

rode zeepkist vanaf 24 personen € 59,– pp vanaf 32 personen € 45,– pp

Bouwen en racen van zeepkist skelter(s) onder begeleiding. Dranken op nacalculatie.

zeepkist twee man