Voor de leukste bedrijfsuitjes - Rotterdam.  Foto Album | Contact
HOME. ACTIVITEITEN. DIVERSEN. OVER ONS. CONTACT. HOME benidorm bastards spel Off-road terrein rijden Avond arrangement  [ 2,5 uur ]

Met het extra mini bike onderdeel ´Bush racing´ nieuw in 2019.


Bij dit off-road arrangement wordt er met alle voertuigen gereden. Inclusief foto’s en een Oriëntaalse catering. Optioneel een culinaire Aussy BBQ (+ 16 euro).

Teambuilding -  gemotoriseerd crossen op het off-road parcours, met Quads, mini bike’s en 200cc mini Jeeps. Met na afloop een gezellige borrel in de haven van Rotterdam.

* Avond programma AA Events Europe  BEDRIJFSUITJES | TEL: 010 2800 389 quad in de lucht twee quads en minibike trommelen op vaten vanaf 18 pers. € 75- pp

Inclusief ‘Bush racing’.


Dit voordeel avond arrangement is inclusief Pizza’s en frisdranken op de off-road locatie. Ook ontvangt U de HD actiebeelden van de avond, zodat de achterblijvers zien wat ze gemist hebben.

groene mini jeep Actie filmpje! Downhill arrangementen Downhill arrangementen

Deze off-road arrangementen, zijn uniek, divers en gevarieerd. Hét bedrijfsuitje voor diegenen die van echte actie houden.


Bij deze bedrijfsuitjes worden meerdere heats gereden met o.a. grote Quads, mini dirt bikes en de 200cc mini Jeeps. Met de snelle off-road voertuigen kan u driftend door de bochten. NB voor grotere groepen is er ook het spannende Bush racing. In overleg zijn start- en eind tijden te bepalen en voor de liefhebbers is ook een Aussy BBQ mogelijk.


Klik hier voor kleinere groepen.

CONTACT vanaf 16 personen € 59,– pp man op minibike vanaf 24 personen € 79,- pp